Deeltijden overzicht

Deeltijdbehandeling

Heb jij het advies gekregen om in deeltijdbehandeling bij GGZ Momentum te komen? Dat kan veel vragen bij jou oproepen. Wat houdt de behandeling in, hoe vaak moet ik er heen, wat wordt er van mij verwacht?

Wat is deeltijdbehandeling?

Een deeltijdbehandeling is een vorm van behandeling in groepsverband. Een groep bestaat uit bijvoorbeeld acht cliënten die enkele dagen in de week (afhankelijk van de deeltijd) bij elkaar komen onder begeleiding van een of twee therapeuten. Het voordeel van een groep is dat cliënten met elkaar kunnen oefenen en dagelijks van elkaar kunnen leren. Naast het leren omgaan met jouw psychische klachten is er ook de gelegenheid om vaardigheden (opnieuw) te leren. Bijvoorbeeld het leggen van sociale contacten of praktische vaardigheden als het aanbrengen van structuur in jouw dagelijks leven. Bij iedere deeltijdbehandeling wordt een actieve inbreng van de deelnemers verwacht.

Op onze locaties werken wij ambulant om mensen zo goed mogelijk te helpen in hun eigen omgeving de problemen op te lossen waar ze tegenaan lopen. Bekijk hieronder onze deeltijden op onze locaties.

Promentis-heart

Breda

's-Hertogenbosch

Nijmegen

Helmond

Eindhoven

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap