GGZ Momentum
Ondersteunende diensten

GGZ Momentum heeft een aantal diensten welke ondersteunend zijn m.b.t. de zorg die wij leveren. De medewerkers in de ondersteunende diensten werken niet direct in de zorg. Ze ondersteunen de zorg op diverse manieren. De ondersteunende diensten zorgen ervoor dat de zorg goed verloopt, ze ondersteunen alle uitvoerende zorgprofessionals binnen GGZ Momentum, of ze adviseren en ondersteunen de Raad van Bestuur.

Contact

“Ik mag met trots vertellen dat er binnen GGZ Momentum kansen worden geboden en er wordt geïnvesteerd in personeel. Het is een leerinstituut die open staat voor ontwikkeling en persoonlijke groei en waar ontplooiing een centraal begrip is, maar nog belangrijker een veilige plek waar je gewoon jezelf mag zijn.”

Stef Couwenberg (HR)

Ondersteunende diensten

Bestuursadviseur

Joris

Applicatie beheerder

Kevin

Financial controller

Jan

Financieel medewerker

Saskia

Bestuurder

Monique

Communicatie & Website

Bob

Creatieve vormgeving

Anna

Onderzoeker & kwaliteitsmedewerker

Lukas

HR-adviseur

Sam

HR-adviseur

Ans

Assistent controller

Wendy

Bestuursassistente

Carlijn

Specialist Zorginkoop

Henny

HR-adviseur

Farah

Jouw foto hier?

Bestuursadviseur

Joris

Applicatie beheerder

Kevin

Financial controller

Jan

Financieel medewerker

Saskia

Bestuurder

Monique

Mijn naam is Monique van Rooij en sinds mei 2011 werk ik bij GGZ Momentum.

Na mijn studie International Business, waar met name de harde en bedrijfsmatige kant van organisaties werd belicht, heb ik de Master Strategisch Personeelsmanagement afgerond om me ook in de zachte kant te verdiepen.
Door een toevalligheid ben ik in de GGZ terechtgekomen. Dit werkveld sprak me enorm aan en na werkzaamheden bij verschillende GGZ-instellingen en adviesbureaus ben ik in mei 2011 bij GGZ Momentum gestart. Hier heb ik de combinatie van ondernemerschap, autonomie en betekenis gevonden.

Persoonlijk, dichtbij en betrokken… Vanaf dag één heb ik dat gevoel gehad bij GGZ Momentum.
Samenwerken in een gemotiveerd en gedreven team met een warm hart naar cliënten. We veroordelen geen mensen, stellen niet wat goed of slecht is, stoppen niet in hokjes, maar proberen mensen te helpen om te leren gaan met hun problemen. Het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan en zichzelf mogen zijn. Zonder pretenties.

Mijn ondernemingszin is bij GGZ Momentum goed van pas gekomen. Het is behoorlijk pionieren, maar samen met alle mensen die bij GGZ Momentum werken is het een inspirerende en uitdagende omgeving om producten te ontwikkelen, nieuwe locaties te zoeken, nieuwe doelgroepen aan te spreken en nieuwe relaties te leggen. De dochterorganisatie in Zuid-Afrika is een goede combinatie met mijn internationale aspiraties. Ondernemerschap en autonomie staan voor iedereen hoog in het vaandel.

Mijn uitdaging ligt in de doelstelling om de persoonlijke benadering en de hoge kwaliteitsnormen binnen Momentum tot uiting te laten komen in efficiënte en betaalbare zorg. Met als basis zelfsturende teams en kleinschaligheid van locaties in tijden van grote financiële druk.

Ik ben er trots op dat ik deel uit mag maken van een mooie instelling en dat we als team GGZ Momentum ontwikkelen, professionaliseren, laten groeien en haar zorg aanbieden aan iedereen die dat nodig heeft.

Communicatie & Website

Bob

Creatieve vormgeving

Anna

Onderzoeker & kwaliteitsmedewerker

Lukas

Ik ben Lukas. De bachelor Algemene Sociale Wetenschappen en de master Jeugdstudies heb ik gedaan aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens mijn studie werd mij al snel duidelijk dat onderzoek doen mij erg aanspreekt en dat ik grote interesse heb in de ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Na mijn afstudeerstage bij GGZ Oost Brabant in Oss, heb ik een jaar een werkervaringsplaats gekregen als projectondersteuner bij het Doorbraakproject ‘Vroege Psychose’. Tijdens deze mooie ervaring werkte ik nauw samen met het Trimbos instituut, waar ik na deze periode een half jaar als onderzoeksassistent heb gewerkt.

Na mijn afstuderen heb ik vanaf juli 2014 met veel plezier parttime op het secretariaat van GGZ Momentum in Nijmegen gewerkt en heb op deze manier de organisatie goed leren kennen.
Vanaf maart 2017 ben ik werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker bij GGZ Momentum.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle onderzoeksvoorstellen, lopend en nieuw onderzoek binnen alle locaties van GGZ Momentum. Tevens ben ik de contactpersoon voor implementatie van de ROM en begeleid ik stagiaires van de Radboud Universiteit tijdens hun onderzoeksstage.
Een half jaar later kwam daar ook de rol van kwaliteitsmedewerker bij. Dit betekent o.a. dat ik de verantwoordelijkheid draag voor de contacten met HKZ en NEN.

Binnenkort zal de Momentum Academy starten, waar ik ook werkzaam zal zijn.
GGZ Momentum ervaar ik als een organisatie waar kansen geboden worden om jezelf te ontplooien.

HR-adviseur

Sam

HR-adviseur

Ans

Assistent controller

Wendy

Bestuursassistente

Carlijn

Specialist Zorginkoop

Henny

HR-adviseur

Farah

Jouw foto hier?

GGZ Momentum is aan het groeien. Heb je affiniteit met onze doelgroep? Wacht dan niet met solliciteren op één van onze vacatures.

Mail naar: sollicitaties@ggzmomentum.nl

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap