GGZ Momentum Nijmegen

Wij bieden hulp aan mensen met psychische klachten, eetproblemen en verslaving. Ieder persoon gaat anders met zijn of haar problemen om. Kom je er zelf niet uit en wil jij graag geholpen worden door een betrokken behandelteam in Nijmegen? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Contact

Aanmelden bij GGZ Nijmegen

Heb je hulp nodig, ben je 18 jaar of ouder en ben je op zoek naar een warme, betrokken en professionele GGZ in Nijmegen? Wij helpen jou graag! Als jouw psychische problemen bijvoorbeeld na de behandeling in de Basis GGZ nog niet zijn opgelost of de problemen van complexere of ernstigere aard zijn, kan de huisarts doorverwijzen naar de gespecialiseerde (specialistische) GGZ zoals GGZ Momentum.

Stappenplan intake en behandeling

 • Verwijzing nodig via huisarts
 • Meld je aan (aanmeldformulier of bel ons)
 • Er vindt een telefonische kennismaking plaats
 • Invullen vragenlijst
 • Je wordt ingepland voor een intake
 • Gesprek met een behandelaar
 • Je krijgt een behandeladvies (soms is dat een doorverwijzing)
 • Start van jouw behandeling

 Openingstijden

Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Wij helpen je graag

Heb jij een vraag of wil jij je aanmelden? Neem contact met ons op: 085 - 210 60 43

Behandelingen

De behandeling stemmen wij samen met jou af en kan bestaan uit bijvoorbeeld: gesprekken, individueel en/of in groepsvorm. Daarnaast kunnen er cursussen en trainingen worden gevolgd als ook intensieve behandeling die uit meerdere dagdelen bestaat.

 • Ambulant (bijv. 1 of 2x in de week)
 • Dag-/Deeltijd behandeling (intensievere behandeling)
 • Informatiebijeenkomsten (psycho-educatie)

Therapieën

GGZ Momentum Nijmegen maakt gebruik van verschillende behandel- en therapievormen. De vormen van therapie die worden ingezet zullen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en hulpvraag.

Deeltijden Nijmegen

GGZ Momentum biedt de best mogelijke zorg aan haar cliënten. Wij proberen op zoveel mogelijk manieren onze kwaliteit continu te verbeteren. Dat doen we door middel van interne en externe opleidingen, onderwijs, supervisie, intervisie en vakgroepoverleggen.

Ook op locatie Nijmegen werken wij met een zelfstandig multidisciplinair team bestaande uit: psychiaters, klinisch psychologen, (GZ)-psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten, sociaal werkers/GGZ-Agogen en systeemtherapeuten. Door zonder management te werken zijn de lijnen binnen de organisatie kort. Naast professionals spelen ook ervaringsdeskundigen een rol, waardoor de zorg vanuit het perspectief van de cliënt wordt georganiseerd.

logo-zorgkaartnederland

Bekijk en geef jouw mening
op ZorgkaartNederland!

Ik voel mij veilig, er is oog en ruimte voor iedereen in de groep
Erik (31), ex-cliënt

“Ik mag met trots vertellen dat er binnen GGZ Momentum kansen worden geboden en er wordt geïnvesteerd in personeel. Het is een leerinstituut die open staat voor ontwikkeling en persoonlijke groei en waar ontplooiing een centraal begrip is, maar nog belangrijker een veilige plek waar je gewoon jezelf mag zijn.”

Behandelteam Nijmegen

Imke

GZ Psycholoog

Saskia

Secretariaat

Ellen

Psycholoog

Femke

Psycholoog, GZ-psycholoog i.o.

Wil je weten wanneer je bij ons in behandeling kunt?

Bekijk wachttijden

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap