GGZ Momentum Nijmegen

Wij bieden hulp aan mensen met psychische klachten, eetproblemen en verslaving. Ieder persoon gaat anders met zijn of haar problemen om. Kom je er zelf niet uit en wil jij graag geholpen worden door een betrokken behandelteam in Nijmegen? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Bellen met GGZ Momentum

Bel ons

085 – 210 60 43

Routebeschrijving GGZ Momentum

Adres en Route

Graafseweg 385 / 385A, 6532 ZN

Mailen met GGZ Momentum

Email

Stuur ons een bericht

Aanmelden bij GGZ Nijmegen

Heb je hulp nodig en ben je op zoek naar een warme, betrokken en professionele GGZ in Nijmegen? Wij helpen jou graag! Als jouw psychische problemen bijvoorbeeld na de behandeling in de Basis GGZ nog niet zijn opgelost of de problemen van complexere of ernstigere aard zijn, kan de huisarts doorverwijzen naar de gespecialiseerde (specialistische) GGZ zoals GGZ Momentum.

Stappenplan intake en behandeling

  • Verwijzing nodig via huisarts
  • Meld je aan (aanmeldformulier of bel ons)
  • Er vindt een telefonische kennismaking plaats
  • Vul een vragenlijst in (m.b.t. jouw klachten)
  • Je wordt ingepland voor een intake
  • Gesprek met een behandelaar
  • Je krijgt een behandeladvies (soms is dat een doorverwijzing)
  • Start van jouw behandeling

Openingstijden

Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Contact

Is jouw vraag niet beantwoord?
Neem contact op: 085 210 60 43

Behandelingen

De behandeling stemmen wij samen met jou af en kan bestaan uit bijvoorbeeld: gesprekken, individueel en/of in groepsvorm. Daarnaast kunnen er cursussen en trainingen worden gevolgd als ook intensieve behandeling die uit meerdere dagdelen bestaat. Eveneens kan ook jouw omgeving zoals bijvoorbeeld je partner, gezin of familie bij de behandeling betrokken worden.

Therapieën

GGZ Momentum Nijmegen maakt gebruik van verschillende behandel- en therapievormen. De vormen van therapie die worden ingezet zullen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en hulpvraag.

Team
Bekijk ons behandelteam in Nijmegen
Actuele wachttijden
Bekijk wanneer jij in Nijmegen terecht kan
In behandeling?
Wil je weten of wij jou kunnen helpen?

GGZ Momentum biedt de best mogelijke zorg aan haar cliënten. Wij proberen op zoveel mogelijk manieren onze kwaliteit continu te verbeteren. Dat doen we door middel van interne en externe opleidingen, onderwijs, supervisie, intervisie en vakgroepoverleggen.

Ook op locatie Nijmegen werken wij met een zelfstandig multidisciplinair team bestaande uit: psychiaters, klinisch psychologen, (GZ)-psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten en systeemtherapeuten. Door zonder management te werken zijn de lijnen binnen de organisatie kort. Naast professionals spelen ook ervaringsdeskundigen een rol, waardoor de zorg vanuit het perspectief van de cliënt wordt georganiseerd.

Bekijk en geef jouw mening
op ZorgkaartNederland!

Ik voel mij veilig, er is oog en ruimte voor iedereen in de groep

Erik (31), ex-cliënt

“Ik mag met trots vertellen dat er binnen GGZ Momentum kansen worden geboden en er wordt geïnvesteerd in personeel. Het is een leerinstituut die open staat voor ontwikkeling en persoonlijke groei en waar ontplooiing een centraal begrip is, maar nog belangrijker een veilige plek waar je gewoon jezelf mag zijn.”

Stef Couwenberg (HR Manager, GGZ Momentum)

Behandelteam Nijmegen

Annemiek Sloots

Psychiater / Psychotherapeut / Psychoanalyticus

Annemiek

Annemiek Sloots

Psychiater

Bert

Bert van Duijnhoven

Roeland

Psychiater

Roeland

~ Roeland Duisterwinkel

Roger Deumens

Klinisch Psycholoog

Roger

Roger Deumens

Klinisch Psycholoog

Tanja

Mijn naam is Tanja van Hazendonk. Sinds januari 2019 ben ik met veel plezier in dienst van GGZ Momentum als behandelaar en als praktijkopleider. Mijn loopbaan als psycholoog is ruim 20 jaar geleden begonnen in de eerstelijnszorg en het algemeen ziekenhuis. Daar heb ik met verschillende doelgroepen (kinderen, volwassenen, ouderen) en met heel diverse problematiek gewerkt. Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan toeleggen op psychotherapie en het behandelen van (complexe) persoonlijkheidsproblematiek. Voor de start bij Momentum heb ik lange tijd als groepspsychotherapeut gewerkt in een gespecialiseerde derdelijns instelling voor persoonlijkheidsstoornissen. Ook met het behandelen van eetstoornissen heb ik affiniteit.

Frans Thielen

Psychotherapeut

Frans

Frans Thielen

GZ-Psycholoog / Psychotherapeut

Mathieu

Ik ben Mathieu Hendriks. Vanaf kinds af aan ben ik nieuwsgierig geweest naar wat er in mensen omgaat en wat hen beweegt. Deze nieuwsgierigheid heeft mij in ieder geval bewogen om psychologie te gaan studeren. Tijdens het uitvoeren van de behandelingen ontdekte ik, hoe mooi ik het vind om mensen bij te staan in veranderprocessen.

Na afronding van mijn studie klinische psychologie en persoonlijkheidsleer aan de Raboud Universiteit heb ik zo’n anderhalf jaar gewerkt bij de psychologenpraktijk Derksen & Klein Herenbrink. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de Militaire Geestelijke Gezondheidsdienst waar ik de GZ-opleiding heb doorlopen, en onder andere op uitzending naar Afghanistan ben geweest. Ook werkte ik destijds in de psychologenpraktijk Arnhem-Zuid. In de 4 jaar daarna bij Kairos (forensische ambulante psychiatrie) heb ik mijn opleiding tot psychotherapeut afgerond. Na een jaar behandelcoördinator van ‘de Valkenberg’ (Revalidatie en resocialisatie kliniek van Propersona) te zijn geweest, ben ik gaan werken bij een FACT-team en bij psychologenpraktijk ‘Psyexperts.’

Bij Momentum voel ik me op mijn plek. Werken in een relatief kleine GGZ organisatie in een prettig en deskundig multidisciplinair behandelteam. Er is aandacht voor iemands klacht of probleem maar ook aandacht voor de ervaring van de persoon zelf.

GZ-psycholoog

Marthe

Ik ben Marthe Degol en ik werk sinds mei 2019 bij GGZ Momentum in Nijmegen als GZpsycholoog. Ik ben gespecialiseerd in complex trauma/complexe PTSS en ben practitioner EMDR. Daarnaast werk ik graag met schemagerichte therapie en ben ik VGCT geregistreerd. Ik maak onderdeel uit van de 2 daagse verslavingsdeeltijd en verricht diagnostisch onderzoek.

Ik vind het belangrijk om mensen holistisch te behandelen omdat alle klachten en kernideeën van iemand niet los van elkaar staan. Ik vind het zinvol om bijvoorbeeld verslaving en traumabehandeling of verslaving en persoonlijkheidsproblemen parallel te kunnen doen. Dat doen we bij Momentum en daarom vind ik dit een fijne werkplek die past bij mijn visie.

Mijn ervaring hier voor is breed; ik heb onder andere 8 jaar gewerkt bij een factteam (mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen), 7 jaar in de verslavingszorg, 2 jaar in de eerstelijn.

Tanja van Dongen

Systeemtherapeut / Psychotherapeut (i.o)

Tanja

Mijn naam is Tanja, ben momenteel in opleiding tot psychotherapeut. Naast de (leer-)werkzaamheden, wandel ik in mijn vrije tijd graag.

Evelien Janson

Systeemtherapeut / PMT'er

Evelien

Mijn naam is Evelien Janson. Door mijn affiniteit met sport en bewegen en mijn nieuwsgierigheid naar waarom mensen doen zoals ze doen, ben ik in het vak van psychomotorisch therapeut terecht gekomen. Na 16 jaar in de GGZ te hebben gewerkt als psychomotorisch therapeut, merkte ik dat het kijken naar een individuele cliënt te weinig was om zijn of haar klachten echt te begrijpen. Dat iemand ergens last in onder vindt, wordt door vele factoren beïnvloed. Dat was voor mij de reden om de opleiding tot systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut) te gaan volgen, om zo op een professionele manier breed te kunnen kijken en mensen beter te kunnen gaan begrijpen en ondersteunen binnen hun eigen context.

Momentum is een relatief kleine GGZ organisatie waar ik me op mijn plek voel en waar het persoonlijke contact met de cliënt op de voorgrond staat. Sinds ik in 2014 voor Momentum ben komen werken, heb ik me o.a. geschoold in EFT en EFFT (Emotionally Focused Therapy en Emotionally Focused Family Therapy).

Systeemtherapeut

Mieke

Mieke van Kampen

Grietje Smulders

Psycholoog

Grietje

Mijn naam is Grietje Smulders. Vanaf het begin van mijn studie Psychologie in Nijmegen was ik gefascineerd door het vak en wist ik dat ik therapeut wilde worden. Ook als kind verdwaalde ik al regelmatig omdat ik weer eens ergens was blijven kijken naar mensen en de rest al was doorgelopen. Na mijn studie heb ik een jaar een werkervaringsplek gehad bij een eHealth-instelling, waar we werkten met mensen met depressieve en suïcidale klachten. Ik heb daar veel geleerd, met name over mensen met persoonlijkheidsproblematiek.

Eind 2012 kwam ik terecht bij GGZ Momentum, een warm bad; iedereen wordt geaccepteerd om wie hij is, het is oké om fouten te maken en je mag laten zien dat je kwetsbaar bent, ook als behandelaar. Dit zorgt voor een bepaalde gelijkwaardigheid, tussen behandelaren onderling en tussen behandelaren en cliënten. Ik denk dat mede hierom GGZ Momentum zo fijn en welkom aanvoelt en dat om deze reden de behandeling werkt: je bent goed zoals je bent en het hoeft niet beter.

Floor Linden

Psycholoog

Floor

Floor Linden

Psycholoog / GZ Psycholoog (i.o)

Imke

Imke Veenstra

Psycholoog / GZ-psycholoog (i.o)

Emmy

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij GGZ Momentum. Daarvoor werkte ik ruim 5 jaar als psycholoog in de klinische verslavingszorg. De persoonsgerichte benadering, betrokkenheid en de ruimte voor zorg op maat die er is bij GGZ Momentum passen erg bij mij als behandelaar en als mens. Ik voer intakes en diagnostisch onderzoek uit en geef zowel individuele behandelingen als groepstherapie.

GZ-Psycholoog (i.o)

Ilse

Ik ben Ilse en sinds 2013 werkzaam als basispsycholoog bij verschillende instellingen. Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van traumabehandeling, angstbehandeling en persoonlijkheidsproblematiek, waarbij ik specifiek geïnteresseerd ben in schematherapie.

Psychologie heeft me altijd getrokken, doordat ik van nature hou van observeren en me afvraag hoe mensen in elkaar zitten. Ook hoop ik door mijn eigen ervaringen mensen te kunnen helpen meer vertrouwen, warmte en relativering in hun leven te brengen en zich te gaan focussen op wat echt belangrijk voor ze is.

Bij Momentum werk ik voor het eerst met andere doelgroepen dan ik gewend ben, waardoor ik veel leer en andere kanten van het vak kan uitproberen. Ik ben hier werkzaam in de functie van GZ-psycholoog in opleiding en zal voor de duur van de opleiding aan Momentum verbonden zijn.

Psycholoog

Anne

Ik ben Anne Mol en ik woon in Nijmegen. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven en heb ongeveer 10 jaar in Amsterdam gestudeerd, gewoond en gewerkt.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om vrienden te bezoeken, de natuur in te duiken, ik houd van yoga, dansen en ik schrijf graag.

Na mijn studie psychologie heb ik, naast brede werkervaring ook buiten de GGZ, mijn aandacht gericht op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Hierdoor streef ik ernaar ook mijn persoonlijke ervaringen mee te nemen in de behandeling. Ik werk inmiddels enkele jaren in de specialistische GGZ, waaronder voornamelijk de verslavingszorg.

Mijn collega’s beschrijven mij als authentiek, met een unieke visie. Ik werk graag ervarings- en lichaamsgericht, maar het allerbelangrijkste is wat je als cliënt op dit moment in je leven nodig hebt en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

GGZ Momentum is een plek voor eenieder; om hulp te krijgen, om te werken, om jezelf (terug) te vinden. Een organisatie met het hart op de juiste plek.

Femke Boom

Psycholoog

Femke

Femke Boom

Psycholoog

Bram

Hee! Ik ben Bram van Os en ben sinds eind 2018 werkzaam als Psycholoog bij Momentum. Ik vind het fascinerend om te onderzoeken waarom we ons als persoon gedragen zoals we doen. Hoe onze gedachtes, gevoelens en gedrag met elkaar samenhangen en waar het mogelijk vandaan komt. Ieder mens is hierin uniek en dat maakt het werk ook zo leuk en uitdagend.

Naast mijn werk als psycholoog heb ik affiniteit met voetbal en ben ik dan ook geregeld op de voetbalvelden te vinden.

Het fijne van GGZ Momenten vind ik dat iemand als persoon welkom wordt geheten en het contact tussen cliënt en behandelaar laagdrempelig is. De cliënt wordt niet alleen gezien als persoon met zijn aanmeldklacht, er wordt breder gekeken naar wie de cliënt is met zowel zijn sterke als minder sterke kanten. Met hierdoor de mogelijkheid om cliëntgerichte zorg te bieden en te bekijken welke insteek van behandeling passend is bij de persoon.

Ik vind het fijn om bij GGZ Momentum te werken omdat er de mogelijkheid is om buiten de kaders te mogen denken en je hierdoor de cliënt meer centraal kan zetten!

Psycholoog

Suze

Suze de Bruin

Psycholoog

Elsje

Ik ben Elsje van Heeringen en werk in de functie van psycholoog bij GGZ Momentum. In 2015 ben ik voor de liefde van Nijmegen naar Den Haag verhuist, maar een paar jaar later ben ik met mijn gezin teruggekeerd in deze stad, waar ik tijdens mijn studie zo verliefd op ben geworden. Naast mijn gezin, werk en Nijmegen, hou ik ook erg van kamperen en de koude winter maanden.

Psycholoog

Ellen

Mijn naam is Ellen Oude-Lefferink en woon in Nijmegen. Ik ben vanaf jongs af aan al nieuwsgierig naar waarom mensen doen wat ze doen en ben er daarom mijn vak van gaan maken. Na de opleiding creatieve therapie (beeldend) ben ik verder gaan studeren in de gedragswetenschappen en afgestudeerd orthopedagoog. De afgelopen jaren heb ik in de jeugdzorg en jeugd GGZ gewerkt als behandelcoördinator/orthopedagoog en gezinsbehandelaar.

Sinds augustus 2019 ben ik als psycholoog werkzaam bij GGZ Momentum en in dit vak aan het bijscholen. Het prettige aan het werken bij Momentum vind ik dat veel bespreekbaar is, het delen van kwetsbaarheid een kracht is en het de weg is naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit geldt niet alleen voor cliënten, ook voor collega’s onderling. De afwisseling tussen individuele- en groepsbehandeling spreekt mij aan, naast de ruimte voor eigen input.

Vanaf mijn 17e ben ik zelf in herstel van een eetstoornis. Tegenwoordig zet ik mijn ervaring in herstel ook regelmatig in tijdens mijn werk. Het uitspreken van herkenning en delen van eigen ervaring kan een positieve invloed hebben voor het herstel van cliënten.

Naast mijn werk word ik blij van de natuur/afwisseling van de seizoenen, reizen, leuke dingen doen met mijn vriend, vrienden en familie, bakken & koken, wielrennen en nog van zoveel meer.

Psycholoog

Jules

Mijn naam is Jules Houben en ik ben opgegroeid in een dorpje ten zuiden van Maastricht. Op mijn 19e ben ik uit Limburg vertrokken naar Nijmegen en sindsdien ben ik verkocht. Nijmegen is een fijne plek, waar ik me thuis voel. Je vindt me geregeld terug op het sportcentrum, waar ik een aantal keer in de week voetbal speel en af en toe doe boksen, tennissen of iets anders. Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij GGZ Momentum in Nijmegen. Daarvoor heb ik een half jaar stage gelopen op de locatie Den Bosch. Hoewel ik geen andere (werk)ervaring heb dan GGZ Momentum, ben ik ervan overtuigd dat je als cliënt of werknemer hier op de goede plek bent. Het is een plek waar je jezelf kan zijn en/of jezelf kan ontdekken. Je bent bij Momentum als werknemer ook gewoon een mens van vlees en bloed. Ik geloof erin dat behandelaar en cliënt daardoor dichter bij elkaar kunnen komen en je meer uit je behandeling kan halen.

Daan Mehlkop

Psychomotorisch therapeut

Daan

Ik ben Daan Mehlkop, psychomotorisch therapeut van beroep. Vanaf 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij GGZ Momentum.

Wat mij aanspreekt in het werken bij GGZ Momentum zijn de korte lijntjes naar cliënten en dat er naar de mens als geheel gekeken wordt en er niet alleen de klacht waarmee iemand binnenkomt. Het werken met individuele cliënten in  combinatie met werken in een groep vind ik erg prettig.

Als PMT’er werk ik met het lichaam als uitgangspunt. Het lichaam vertelt meer dan alleen woorden kunnen omschrijven. Dit wordt in oefeningen en spel zichtbaar en dat geeft ruimte om te leren en verder te ontwikkelen.

Sylvia Pellis

(Psycho-) Dramatherapeut

Sylvia

Ik ben Sylvia Pellis en sinds juni 2017 werk ik met liefde en plezier bij Momentum GGZ. Wat mij aanspreekt in het werken hier zijn de korte lijntjes naar cliënten. De behandeling is menselijk opgezet met veel oog en respect voor de cliënten. In mijn werk heb ik het altijd belangrijk gevonden om met de gehele mens te kunnen en mogen werken. Dit betekent voor mij dat ik zowel serieus en diepgaand maar ook met veel plezier en creativiteit wil werken.

Daarnaast ben ik trauma-seksuoloog en deze thematiek behandel ik middels psycho- drama. Wat mij boeit in drama-therapie en psycho-drama therapie is dat je lichaam nooit liegt en in spel ieder zichtbaar wordt. Dat kent zijn schoonheid en dat is soms pijnlijk. Net zoals het leven zelf. De therapieën die ik aanbied met collega’s zijn oefen- en ontdekplekken, afgestemd op wat een groep of individu vraagt. Soms met een traan en soms met een lach.

Sophie van Gent

Patiënten administratie

Sophie

Loop eens binnen bij Patiëntenadministratie, wij zijn er voor al jullie vragen, en de koffie staat klaar.

Cindy Steenbergen

Patiënten administratie

Cindy

Loop eens binnen bij Patiëntenadministratie, wij zijn er voor al jullie vragen, en de koffie staat klaar.

Anke Verheul

Patiënten administratie

Anke

Loop eens binnen bij Patiëntenadministratie, wij zijn er voor al jullie vragen, en de koffie staat klaar.

Secretariaat

José

Hallo mijn naam is José en ik werk sinds 7 juni 2019 als secretariaatsmedewerker bij GGZ Momentum.

Na veel ervaring opgedaan te hebben als bestuurssecretaresse en managementassistente in verschillende overheidsorganisaties ben ik nu eerste aanspreekpunt voor nieuwe cliënten, regel ik afspraken en ondersteun behandelaren in het administratieve proces.

Als je de hulpvraag durft te stellen en belt met GGZ Momentum kun je mij aan de telefoon krijgen. Weet dan dat ik weet hoe het aan de andere kant van de lijn kan zijn omdat ik in 2017 zelf een hulpvraag heb gesteld.

Ik ben gelukkig met mijn gezin en met een werkplek waar ik zie dat cliënten kunnen veranderen in mensen die weer het geluk weten te vinden. Voor mijn ontspanning beoefen en studeer ik Zhineng Qigong een eeuwenoude Chinese lichaamsgerichte meditatievorm.

Saskia Sambo

Secretariaat / Receptie

Saskia

Ik ben Saskia Sambo en werk sinds maart 2016 met veel plezier op het secretariaat in Nijmegen. Ik heb het hier erg naar m’n zin. De manier van werken past helemaal bij mij omdat ik geïnteresseerd ben in de mens als individu en dan ook onbevooroordeeld met mensen om ga ongeacht hun hulpvraag, hierbij probeer ik iemands gedrag te begrijpen in plaats van het te veroordelen.

Voor velen is het immers een hele stap om na lange tijd te hebben geworsteld met hun verslaving, eetstoornis of persoonlijkheidsproblematiek hulp te durven vragen. Als je mij aan de telefoon krijgt, mag ik bijdragen om die spanning weg te nemen, dat vind ik mooi om alle soorten van mensen op hun gemak te stellen. Als iemand dan naderhand zegt: “Bedankt dat je me zo gerustgesteld hebt” doet dat me goed en weet ik dat de eerste stap gezet is in de goede richting!

Rena Thijssen

Secretariaat / Receptie

Rena

Hallo, ik ben Rena Thijssen en werk met veel plezier bij Momentum.

Onze instelling is laagdrempelig en biedt cliënten een breed scala aan zorgaanbod, waarbij de totale hulpvraag zo veel als mogelijk in beeld wordt gebracht.  Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer cliënten hier hun eindgesprek hebben gehad en op hun levenspad de regie weer in eigen handen hebben: Ik zeg: Missie Geslaagd!

Anja

Maatschappelijk werker

Anja

Hai, mijn naam is Anja en ik woon sinds 2018 in Cuijk. Sinds maart 2020 mag ik het team in Nijmegen versterken als Maatschappelijk Werker bij GGZ Momentum. Tijdens mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de HAN heb ik gemerkt hoe blij ik word als mensen (weer) in hun eigen kracht komen te staan. Door de mens centraal te stellen en te onderzoeken wat de wensen van iemand zijn, merk ik dat ieder mens een heleboel krachten en talenten in zich heeft. Je krachten (terug)vinden zijn mijn inziens heel belangrijk voor een duurzaam herstelproces. Door samen het pad te bewandelen aan de hand van de leefgebieden en op zoek te gaan naar die krachten en talenten worden mensen steeds meer zelfredzaam.

De visie van GGZ Momentum sluit dan ook uitstekend aan bij mijn persoonlijke visie. Ik merk dat je bij GGZ Momentum gezien en gehoord wordt!

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit; een aantal keer per week train ik met mijn hardloopmaatjes in de natuur, ik klets geregeld bij met mijn familie en vrienden en als ik honden tegenkom, móeten die natuurlijk even geknuffeld worden. Naast de deur uit gaan, kan ik ook erg genieten van het leven in huis. Het lezen van een boek op de (tuin)bank, het bekijken van een spannende serie en het luisteren naar muziek.

Wellicht tot ziens!

~ Anja Koster

Roos

Roos

~ Roos Burger

Bekijk GGZ Nijmegen

Vaktherapie
Mindfulness en Yoga
GGZ Momentum - Veldhoven

Actuele wachttijden

Tot intake

Behandeling

Dagbehandeling

Lees ervaringen van cliënten

Johan (45)

Ik was redelijk moedeloos aan het worden, ondanks alle therapieën die ik kreeg en geen verbetering voelde. Toen kwam ik bij GGZ Momentum terecht. Ben er nog niet helemaal, maar ik voel dat het de goede kant op gaat.

Cliënt GGZ Momentum

Susanne (24)

Ik ben nu wel gelukkig, dit had ik 2 jaar geleden niet kunnen zeggen. Ik ben zo blij dat ik niet meer dagelijks aan eten moet denken.

Oud-cliënt GGZ Momentum

Sabine (33)

Ik wil gewoon graag met mezelf aan de slag zodat ik ook weer happy in het leven kan staan, weet waar ik gelukkig van word en die dingen ook kan doen.

Cliënt GGZ Momentum

Justin (26)

Je hebt zelf invloed op de behandeling en mag zelf zeggen wat je nodig hebt. De band met mijn familie is beter dan ooit, wat voorheen problematisch was.

Cliënt GGZ Momentum