Ik heb hulp nodig

Zet vandaag de eerste stap, vraag onze hulp

GGZ Momentum is een tweedelijns specialistische GGZ instelling die zich heeft gespecialiseerd in de behandeling van: verslavingen, eetproblemen en psychische klachten. Ons behandelaanbod is uitzonderlijk uitgebreid en uniek in Nederland te noemen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat voor vrijwel iedereen met verslavings- en/of eetproblematiek een juist behandelaanbod gedaan kan worden. Daar waar bij veel klinieken behandeling vaak stopt of enorm afneemt in intensiteit na een klinisch traject, begint het echte werk bij GGZ Momentum dan pas!

Waar heb je hulp bij nodig?

GGZ Momentum biedt intensieve zorg aan mensen die meerdere psychische klachten hebben, bijv. een combinatie tussen depressie, alcoholgebruik en/of een persoonlijkheidsstoornis. Wij kijken naar de gehele mens (holistisch) en behandelen bijv. niet primair autisme. Veelvoorkomende problemen/stoornissen die in de GGZ worden behandeld vallen vnl. in de onderstaande categorieën.

Psychische klachten

O.a. angst en depressie, psychisch trauma, persoonlijkheidsproblemen

De juiste hulp bij jouw probleem

Ben je op zoek naar professionele hulp om van je verslaving, eetprobleem of psychische klachten af te komen? Bij GGZ Momentum is het mogelijk om direct een afspraak te maken waarbij wij samen met jou jouw persoonlijke situatie in kaart gaan brengen.