Ons behandelteam in Helmond

Bij GGZ Momentum Helmond werken we met professionals. Dit zijn ervaren behandelaren met een GGZ-opleiding met jaren ervaring op diverse gebieden. Ons behandelteam in Helmond bestaat onder andere uit Psychologen, Vaktherapeuten, Psychiaters, Systeemtherapeuten en GGZ-agogen. Hieronder stellen onze behandelaren zich graag aan je voor.

Psycholoog

Margo

GGZ-Agoog, Psycholoog (i.o.)

Juul

Systeemtherapeut / SPV

Ingrid

ACT-therapeut / GGZ-Agoog

Peter

GGZ-Agoog

Laura

GZ-Psycholoog

Geraldine

GGZ-Agoog

Lonneke

GZ-psycholoog

Mascha

Psycholoog

Evi

GZ-psycholoog

Tobias

Psycholoog

Elke

Jouw foto hier?

Psycholoog

Margo

GGZ-Agoog, Psycholoog (i.o.)

Juul

Tijdens mijn jeugdige jaren kwam ik er al snel achter dat ik “anders” was dan anderen. Ik had moeite met het controleren van mijn impulsen en ervoer concentratie-, gedrags-, en verslavingsproblematiek.

Ik wist dat het zo niet verder kon en ben (in een poging om mezelf te redden) Toegepaste Psychologie te Eindhoven gaan studeren. Tijdens deze opleiding werd mij al snel duidelijk dat mijn verslavingsproblematiek de overhand had genomen en ik er zonder professionele hulp waarschijnlijk niet uit zou gaan komen. Dit inzicht maakte dat ik na jaren van ontkenning en korte ambulante trajecten toch te beslissing durfde te nemen om een intensief klinisch traject bij een GGZ instelling te gaan volgen.

Deze beslissing heeft mijn leven immens veranderd. Na deze wedergeboorte, heb ik naast mijn werk als assistent residentieel supervisor (Pluryn 2008-2012), een major in psychologie en twee minors (verslavingskunde en ondernemerschap) afgerond (2007-2012). Verslavingszorg is tijdens deze reis mijn absolute passie/missie geworden. Hierbij verkoos ik GGZ Momentum als werkgever, omdat zij naar mijn mening op een ongekend betrokken manier een uiterst effectieve behandeling neerzetten.

Systeemtherapeut / SPV

Ingrid

Mijn naam is Ingrid. Na jarenlange ervaring als hulpverlener in de psychiatrie en in de verslavingszorg, waar ik met trajecten te maken had met cliënten die zowel opgenomen waren als cliënten die vanuit hun thuis situatie op gesprek kwamen, met cliënten die ondersteund, behandeld of waarbij de “crisis” opgelost moest worden, werd het mij steeds duidelijker dat het gezin, de partner, de kinderen, het systeem, de context erg belangrijk is. Mijn inziens meer dan belangrijk, daar waar de beweging, de verandering, de draai, de mogelijk verloren verbondenheid weer tot stand kan komen. Daar waar je jezelf niet meer verstaat kun je ook de ander niet meer verstaan en samen kun je dit weer ongedaan maken. Daar geloof ik in. Samen! Samen met jou, met je omgeving met ons. Ik werk zo graag bij Momentum omdat ik van mening ben dat Momentum de woorden “dichtbij en betrokken” niet alleen gebruikt maar ze ook waar maakt en dat past zo bij mij.

ACT-therapeut / GGZ-Agoog

Peter

GGZ-Agoog

Laura

GZ-Psycholoog

Geraldine

GGZ-Agoog

Lonneke

Tijdens mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening kwam ik er al snel achter dat ik het meest geïnteresseerd ben in psychologie. Ik heb mijn stage gedeeltelijk in mijn geboorteland Brazilië gedaan en gedeeltelijk in de verslavingszorg in Nederland. Na mijn studie ben ik een tijd werkzaam geweest als woonbegeleider bij mensen met een verstandelijke beperking. Toen mij via via de kans werd geboden om bij Momentum te beginnen heb ik die meteen met beide handen aangegrepen.

Het mooie van GGZ Momentum is dat ze zowel werknemers als cliënten echt zien en respecteren als mens. Ik vind bij mezelf herkenning met cliënten door mijn adoptiegeschiedenis en vind het mooi om telkens weer te mogen werken met deze bijzondere mensen.

GZ-psycholoog

Mascha

Psycholoog

Evi

GZ-psycholoog

Tobias

Psycholoog

Elke

Jouw foto hier?

GGZ Momentum is aan het groeien. Heb je affiniteit met onze doelgroep? Wacht dan niet met solliciteren op één van onze vacatures.

Mail naar: sollicitaties@ggzmomentum.nl

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap