Veilig e-mailen met Zivver

Jouw gegevens zijn bij ons veilig

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze cliënten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn.

Zivver: Veilig mailverkeer tussen jou en Momentum

Vanaf 1 februari 2021 gebruikt GGZ Momentum Zivver om veilig met jou te e-mailen en bestanden uit te wisselen. Zivver zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij jou aankomt. Jij kunt dan ook zeker zijn dat alleen jij als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over Zivver? Neem dan contact op met jouw behandellocatie.

Zivver

Vraag & antwoord

Bekijk hieronder hoe jij als client veilig e-mailen met Zivver kunt gebruiken. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact op via het telefoonnummer van jouw behandellocatie.

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap