Klinische zorg en Detoxfaciliteiten

Samenwerking Zorgpartners

GGZ Momentum biedt medisch specialistische zorg en heeft zelf geen klinische faciliteiten en mogelijkheden voor detox in huis. Wij werken nauw samen met organisaties die deze zorg wel bieden op een kwalitatief hoog niveau. Dit wordt zowel ambulant als klinisch geboden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van een aantal partners.

  • Klinische faciliteiten
  • Crisisdienst
  • PAAZ
  • Detox

Klinische faciliteiten

Promentis (Zuid-Afrika)

Promentis is een Nederlandse/Zuid-Afrikaanse zorginstelling welke is gelegen in Paarl, Zuid-Afrika. Het behandelteam van Promentis bestaat uit zowel Zuid-Afrikaanse medewerkers als Nederlandse behandelaren. GGZ Momentum onderhoudt nauwe contacten met deze organisatie om optimale zorg te bieden rondom haar cliënt.

Adres: Stationsplein 4, 5211 AP, ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 088 – 538 72 00

Promentis Paarl

Crisisdienst

GGzE (Eindhoven)

Steeds meer mensen krijgen in het leven te maken met psychische problemen. Zelf of in de directe omgeving. Heb jij of heeft iemand in jouw omgeving snel hulp nodig bij psychische problemen? De huisarts of politie kan indien nodig direct iemand aanmelden bij de crisisdienst van GGzE.

Adres: Michelangelolaan 2, 5623 EJ Eindhoven
Telefoonnummer: 040 – 261 38 00

ggze

GGz Breburg (Breda)

De crisisdienst van GGz Breburg staat samen met verwijzers garant voor spoedeisende psychiatrische hulp in de regio. Verwijzers (zoals de huisarts of de hulpdiensten van 112) schatten in of er psychiatrische problemen meespelen in een crisissituatie. Als het nodig is, schakelen zij onze crisisdienst in. We komen dan meteen in actie.

Adres: Poolseweg 190, 4818 CG Breda
Telefoonnummer: 088 – 016 16 16

GGZ Breburg (crisisdienst)

ProPersona (Nijmegen)

Specialistische geestelijke gezondheidszorg in Gelderland. Wanneer u op zoek bent naar professionele hulp en naar Pro Persona bent doorverwezen door uw huisarts of bedrijfsarts. De huisarts en u hebben de regie in een behandeling in de GGZ. Uw huisarts meldt u, op basis van uw probleem, aan bij Pro Persona. Vervolgens spreekt Pro Persona met u het intakegesprek af. Het kan zijn dat u te maken krijgt met wachtlijsten.

Adres: Nijmeegsebaan 61, 6525 DX Nijmegen/Lent
Telefoonnummer: 024 – 328 39 11

ProPersona

Reinier van Arkel (‘s-Hertogenbosch)

Bijna een op de vier mensen in Nederland heeft eens in zijn leven last van een psychische of psychiatrische aandoening. Mensen met psychiatrische problemen hebben professionele hulp nodig. Reinier van Arkel is al meer dan 5 eeuwen een gespecialiseerde aanbieder van psychische en psychiatrische hulpverlening.

Adres: Parklaan 8, 5261 LR Vught
Telefoonnummer: 024 328 39 11

Reinier van Arkel

Detox (ontgiften)

Brijder verslavingszorg (Hoofddorp)

Wat is uw hulpvraag? Welke vorm van detox is passend bij uw situatie? Dat bespreekt u eerst. U krijgt uitleg over de verschillende vormen van een detox, zoals individueel of in een groep. Met steun uit uw omgeving kunt u meestal thuis ontgiften. Bij uitzondering is, altijd in overleg, een opname in een kliniek mogelijk.

Adres: Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp
Telefoonnummer: 088 – 358 35 20

Brijder Verslavingszorg

PAAZ-afdeling

St. Elisabeth ziekenhuis (Tilburg)

Het specialisme Psychiatrie levert zorg op menselijke maat. Je kunt bij ons terecht voor kortdurende diagnostiek en behandeling in brede zin. De behandeling is gericht op herstel, behoud of verbetering van de kwaliteit van leven. We zijn gespecialiseerd in ziekenhuis psychiatrische zorg: dit is zorg voor mensen die zowel psychische als lichamelijke klachten hebben.

Adres: Hilvarenbeekse Weg 60, 5022 GC Tilburg
Telefoonnummer: 013 -539 13 13

St. Elizabeth Ziekenhuis (Tilburg)

JBZ, Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s- Hertogenbosch)

Ouderen- en Ziekenhuispsychiatrie biedt diagnostiek, advies, consultatie, behandeling en begeleiding aan volwassenen en ouderen met psychiatrische en/of psychosociale hulpvragen en problemen. Er is onder andere dagbehandeling en psychiatrische intensieve thuiszorg mogelijk. Ook is er een polikliniek voor somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en een polikliniek voor zwangerschap en psychiatrie.

Adres: Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 – 553 2000

JBZ, Jeroen Bosch Ziekenhuis ('s-Hertogenbosch)

Meer informatie?

Mocht je vragen hebben over onze zorgpartners? Neem dan contact met ons op via (+31) 073 204 80 20 of stuur ons een email. Wij zullen proberen jouw vraag z.s.m. te beantwoorden. Wil je je aanmelden voor een behandeltraject bij GGZ Momentum? Meld je dan aan via onderstaande button.