Met wie werken wij samen?

Klinische zorg en Detoxfaciliteiten

GGZ Momentum biedt medisch specialistische zorg en heeft zelf geen klinische faciliteiten en mogelijkheden voor detox in huis. Wij werken nauw samen met organisaties die deze zorg wel bieden op een kwalitatief hoog niveau. Dit wordt zowel ambulant als klinisch geboden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van een aantal partners.

Wij werken samen met: Klinische faciliteiten, Crisisdienst, PAAZ, Detox

Crisisdienst

GGzE (Eindhoven)

Steeds meer mensen krijgen in het leven te maken met psychische problemen. Zelf of in de directe omgeving. Heb jij of heeft iemand in jouw omgeving snel hulp nodig bij psychische problemen? De huisarts of politie kan indien nodig direct iemand aanmelden bij de crisisdienst van GGzE.

 • Michelangelolaan 2, 5623 EJ Eindhoven
 • Telefoonnummer: 040 – 261 38 00

GGz Breburg (Breda)

De crisisdienst van GGz Breburg staat samen met verwijzers garant voor spoedeisende psychiatrische hulp in de regio. Verwijzers (zoals de huisarts of de hulpdiensten van 112) schatten in of er psychiatrische problemen meespelen in een crisissituatie. Als het nodig is, schakelen zij onze crisisdienst in. We komen dan meteen in actie.

 • Poolseweg 190, 4818 CG Breda
 • Telefoonnummer: 088 – 016 16 16

ProPersona (Nijmegen)

Specialistische geestelijke gezondheidszorg in Gelderland. Wanneer u op zoek bent naar professionele hulp en naar Pro Persona bent doorverwezen door uw huisarts of bedrijfsarts. De huisarts en u hebben de regie in een behandeling in de GGZ. Uw huisarts meldt u, op basis van uw probleem, aan bij Pro Persona. Vervolgens spreekt Pro Persona met u het intakegesprek af. Het kan zijn dat u te maken krijgt met wachtlijsten.

 • Nijmeegsebaan 61, 6525 DX Nijmegen/Lent
 • Telefoonnummer: 024 – 328 39 11

Reinier van Arkel (‘s-Hertogenbosch)

Bijna een op de vier mensen in Nederland heeft eens in zijn leven last van een psychische of psychiatrische aandoening. Mensen met psychiatrische problemen hebben professionele hulp nodig. Reinier van Arkel is al meer dan 5 eeuwen een gespecialiseerde aanbieder van psychische en psychiatrische hulpverlening.

 • Parklaan 8, 5261 LR Vught
 • Telefoonnummer: 024 328 39 11

Detox (ontgiften)

Brijder verslavingszorg (Hoofddorp)

Wat is uw hulpvraag? Welke vorm van detox is passend bij uw situatie? Dat bespreekt u eerst. U krijgt uitleg over de verschillende vormen van een detox, zoals individueel of in een groep. Met steun uit uw omgeving kunt u meestal thuis ontgiften. Bij uitzondering is, altijd in overleg, een opname in een kliniek mogelijk.

 • Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp
 • Telefoonnummer: 088 – 358 35 20

PAAZ-afdeling

St. Elisabeth ziekenhuis (Tilburg)

Het specialisme Psychiatrie levert zorg op menselijke maat. Je kunt bij ons terecht voor kortdurende diagnostiek en behandeling in brede zin. De behandeling is gericht op herstel, behoud of verbetering van de kwaliteit van leven. We zijn gespecialiseerd in ziekenhuis psychiatrische zorg: dit is zorg voor mensen die zowel psychische als lichamelijke klachten hebben.

 • Hilvarenbeekse Weg 60, 5022 GC Tilburg
 • Telefoonnummer: 013 -539 13 13

JBZ, Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s- Hertogenbosch)

Ouderen- en Ziekenhuispsychiatrie biedt diagnostiek, advies, consultatie, behandeling en begeleiding aan volwassenen en ouderen met psychiatrische en/of psychosociale hulpvragen en problemen. Er is onder andere dagbehandeling en psychiatrische intensieve thuiszorg mogelijk. Ook is er een polikliniek voor somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en een polikliniek voor zwangerschap en psychiatrie.

 • Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ ‘s-Hertogenbosch
 • Telefoonnummer: 073 – 553 2000
ggz-momentum-logo

Meer weten over onze zorgpartners?

Mocht je vragen hebben over onze zorgpartners? Neem dan contact met ons op via (+31) 073 204 80 20 of stuur ons een email.
Wij zullen proberen jouw vraag z.s.m. te beantwoorden.

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap