Toegankelijkheidsverklaring

Het online winnen van informatie of het gebruik maken van een app klinkt vanzelfsprekend. Maar wat als dat het niet zo is, bijvoorbeeld door een beperking? Voor slechtzienden of blinden, slechthorenden of doven of mensen met een motorische of zintuiglijke beperking, is dit de dagelijkse werkelijkheid. Ook laaggeletterden, mensen met dyslexie of kleurenblindheid ondervinden iedere dag problemen online.

GGZ Momentum wil dat iedereen gebruik kan maken van onze online informatie en dienstverlening. Wij streven ernaar om deze toegankelijk te maken en te houden, overeenkomstig met het ‘Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid’.

Voor welke producten deze verklaring geldt

GGZ Momentum maakt gebruikt van een online platform voor cliënten, namelijk: Karify. Voor Karify staat hieronder een link naar de pagina met daarop de toegankelijkheidsverklaring van dit platform. Wij sporen onze leverancier aan om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Deze verklaring geldt voor:

Verbeteringen en feedback

Wij zijn er ons van bewust dat we nog een aantal belangrijke verbeteringen moeten doorvoeren om goed toegankelijk te zijn voor mensen met beperkingen. Tips en feedback hierover zijn van harte welkom. Je kan deze sturen naar applicatiebeheer@ggzmomentum.nl

Wil je meer weten over digitale toegankelijkheid? Raadpleeg dan de website van DigiToegankelijk.

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap