Groepen en deeltijden

eHealth omgeving ‘s-Hertogenbosch

Een groep en/of een deeltijd dagbehandeling is een behandelvorm waarin je intensief aan de slag gaat met jezelf en jouw psychische probleem. Een dagbehandeling kan zeer effectief zijn wanneer je bijvoorbeeld bent vastgelopen in je leven, in je werk, in je relatie of op andere belangrijke momenten. Dan volstaat het vaak niet om één of meerdere individuele gesprekken per week te hebben maar is het van belang dat je voldoende afstand neemt en in contact komt met mede cliënten die soortgelijke ervaringen hebben opgedaan. Enkele groepen en deeltijden hebben een e-health omgeving gecreëerd waar jij als cliënt van Momentum terecht kunt.

Narratieve groep

Je kunt hier informatie vinden die inspirerend, helpend, inzicht gevend etc voor je kunnen zijn. In de gezondheidszorg wordt dit ook wel e-health en in het onderwijs e-learning genoemd. Je kunt je persoonlijk ontwikkelen via technologieën van het internet.

De filmpjes, artikelen, oefeningen, apps, podcasts etc op deze webpagina zijn door diverse mensen verzameld. Zoals je ziet is de webpagina nog in ontwikkeling en zouden we graag je ideeën, mening willen horen. Dus laat ons weten als je bepaalde artikelen, filmpjes niet geschikt vindt of bepaalde artikelen, apps, filmpjes zou willen toevoegen.

Heb jij ideeën voor deze pagina? Mail ons (Koen of Herm), we horen het graag!

Praktische informatie

Iedereen van de ‘Narratieve Groep Den Bosch’ krijgt een wachtwoord om op onderstaande webpagina in te loggen. Het wachtwoord wordt jaarlijks veranderd. Je kunt zelf wel informatie bekijken en downloaden maar om veiligheidsredenen niet toevoegen.

Coördinatoren: Koen t Mannetje / Herm Kisjes

 

| Direct inloggen |

ggz-momentum-logo

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap