Conceptlogo_Momentje

"Ben jij op zoek naar hulp of sta jij op een wachtlijst voor je intakegesprek in de GGZ?"

 

Het duurt helaas soms wat langer voordat jij in behandeling kan komen, langer dan wij zouden willen. Om deze tijd te overbruggen hebben wij de online omgeving 'Momentje' voor jou gemaakt. Dit kan je mogelijk wat steun bieden tijdens het wachten, iets waar je zelf alvast mee aan de slag kan.
(*Momentje is op zichzelf geen behandeling)

Momentje is beschikbaar voor iedereen

Wanneer jij je bij Momentum aanmeldt ontvang je automatisch een uitnodiging voor toegang tot Momentje. Momentje is een online omgeving met een aantal tools en modules waar je eventueel zelf alvast mee aan de slag kan.

Niet aangemeld bij Momentum?

Geen probleem! Ook zonder aanmelding bij Momentum kun je zelf een inlog aanvragen om toegang te krijgen tot Momentje. Stuur dan een bericht naar info@ggzmomentum.nl en geef aan dat het om het "aanvragen van een Momentje account" gaat.

Een account aanmaken

Je ontvangt per mail een uitnodiging van Momentum. Klik op de link in deze mail (‘Word lid’), vul je gegevens in en klik op ‘Maak account aan’. Kies een veilig wachtwoord en accepteer de gebruikersvoorwaarden. Tot slot ontvang je een mail met een link, waarmee je je e-mailadres kunt bevestigen. Daarna kun je aan de slag!

Log in op Momentje

Via onderstaande button log je in op Momentje.