Vernieuwd cliëntportaal

Na hard werken is het zover! Vandaag neemt GGZ Momentum namelijk een vernieuwd cliëntportaal in gebruik.

In ons vernieuwde cliëntportaal kunnen cliënten gebruik maken van een Healthspace. Een Healthspace is een online omgeving waar de cliënt allerlei opties heeft, denk hierbij aan een bibliotheek met zelfhulpmodules, maar ook inzage in onderdelen van het dossier (vooralsnog: correspondentie en ROM).

 

Clientportaal

 

Op dit moment bieden wij twee Healthspaces aan:

  1. Een Healthspace voor cliënten waar de intake is gepland en cliënten die in behandeling bij GGZ Momentum komen/zijn, genaamd Mijn GGZ Momentum,
  2. Een Healthspace voor cliënten die op de wachtlijst voor intake staan genaamd Momentje.

Momentje is bedoeld voor cliënten die zich bij ons willen aanmelden, maar nog niet in behandeling zijn. Cliënten die op zoek zijn, maar eerst op de wachtlijst in de GGZ terecht komen, kunnen zo gebruik maken van deze Healthspace. Zij kunnen dan alvast aan de slag met bijvoorbeeld het bijhouden van een positief dagboek, een ‘inzicht in mijn situatie’ module doorlopen en een bibliotheek raadplegen.


momentje

 

Om deze tijd te overbruggen is de online omgeving ‘Momentje‘ door Momentum ontwikkeld. Dit kan cliënten mogelijk wat steun bieden tijdens het wachten, iets waar zij zelf alvast mee aan de slag kunnen.

GGZ Momentum