Community | Zelfhulp

In tijden dat je meer op jezelf aangewezen bent, kan het fijn zijn om ondersteuning te krijgen bij dingen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Wij ervaren zelf de behoefte om onszelf te ontwikkelen, inzicht in onszelf te krijgen en leren omgaan met emoties.

Ga terug naar de community pagina >

Catch it (verander je manier van denken)

Deze app helpt je bij het beter begrijpen van je gevoelens en leert je om je problemen op een andere manier te bekijken. Door een dagboek bij te houden helpt het je om negatieve gedachtes te begrijpen en deze om te buigen naar positieve gedachtes, wat uiteindelijk maakt dat je je beter voelt.

I Am (dagelijkse spreuk)

Een klein steuntje in de rug om positieve kanten van het leven te zien door onder andere een dagelijkse spreuk. Leer het negatieve te herkennen, richt de focus op de dingen die je energie geven, mogelijkheden herkennen en benutten.

iMoodJournal (inzicht in emoties)

Deze app is een ultieme tool voor dagboek en het in kaart brengen van je stemming. Het volgt onder andere je gemoedstoestand, slaap, medicatie, symptomen, stress en angst, energieniveau, cycli, enz. Het helpt je de oorzaken van je ups en downs te ontdekken en verrassende inzichten in jezelf te krijgen.

‘SAM’ (omgaan met angst)

De Self help Anxiety Management app een vriendelijke app die een waaier van zelfhulpmethoden biedt. Een app voor mensen die graag om willen gaan met hun angst.

ggz-momentum-logo

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap