NA | Online meeting (door NA Holland)

Door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is GGZ Momentum extra alert op het lichamelijk welbevinden van onze cliënten, medewerkers en bezoekers. Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk de zorg aan onze cliënten te waarborgen. Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, neemt ook NA Holland een aantal maatregelen. NA Holland heeft een initiatief opgericht voor mensen die wegens de corona-crisis toch graag een NA meeting bijwonen, maar dan online!

Let op: de NA meeting wordt verzorgd door NA Holland en staat los van GGZ Momentum.

Hoe kan ik online NA meetings bijwonen?

  1. Ga naar de website: https://www.na-holland.nl/#/meetings
  2. Wanneer je vervolgens op “Zoom” klikt, verschijnen alle NA meetings die op Zoom beschikbaar zijn.
  3. Klik vervolgens op één van de blokjes bovenaan de lijst, de meeting lijst wordt hiermee gesorteerd (alfabetische volgorde stad, dag van de week of tijd op de dag)
  4. Klik bijvoorbeeld op “dag” en de lijst wordt gesorteerd. Zo is te zien dat er elke dag van de week wel een online NA meeting is.

Wat heb ik zelf nodig om deel te nemen?

  • Een laptop of computer
  • Download de gratis versie van Zoom (download hier)
  • Een rustige (privé)omgeving waar je een ongestoord een uur kunt zitten

Wanneer zijn de meetings?

  • Goed nieuws! De NA meeting is iedere werkdag van 20.00u tot 21.00u
  • NA is druk bezig om ook meetings in het weekend te verzorgen

Tip: De organisatie van deze meeting is altijd al een kwartiertje eerder online aanwezig (rond 19:45) en blijven na de meeting nog na kletsen voor diegene die er behoefte aan hebben.
Een NA meeting maar dan thuis vanaf de bank!

Zo nodig én leuk!!

Succes namens geheel GGZ Momentum! (wij willen in het bijzonder NA Holland bedanken voor dit initiatief)

 

Voor wie is NA bedoeld?

NA (anonieme verslaafden) is een niet-commerciële gemeenschap van mannen en vrouwen voor wie drugs een ernstig probleem waren geworden. Wij zijn herstellende verslaafden die elkaar helpen clean te blijven door geregeld samen te komen. Dit is een programma met als uitgangspunt volledige onthouding van alle drugs. Het verlangen om te stoppen met gebruiken is de enige voorwaarde om lid te zijn.

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap