Themagroep

GGZ Momentum: Eindhoven

Deze groep is bestemd voor iedereen bij GGZ Momentum in zorg en die in herstel zit, of het nu je eerste dag nuchter is, of je al jaren nuchter bent, je bent van harte welkom om met ons samen in gesprek te gaan over alles wat je tegenkomt in je herstel. De enige voorwaarden zijn dat je nuchter aanwezig bent en respect hebt voor je groepsgenoten, we vinden het belangrijk dat de groep een veilige plek is waar iedereen zich vrij voelt om zijn of haar verhaal te delen. We hopen je iedere donderdag in onze bijeenkomst te zien. Voor vragen kun je contact opnemen met je behandelaar, of met Guido of Josine.

Hoe kun je meedoen?

Er vindt wekelijks een themagroep plaats in Eindhoven. Deze groep is wekelijks op donderdag van 19.00 tot 20.30 voor iedereen die wil delen over, of luisteren naar, ervaringen van anderen in herstel, of dat nu één dag, of al 10 jaar is. In verband met de Corona-maatregelen kunnen er maximaal 12 mensen deelnemen aan de groep, zodoende is het van belang om vooraf een plekje te reserveren.

Reserveer je plekje

Dit kun je doen door een mail te sturen naar Guido (g.meuleman@ggzmomentum.nl) of Karlijn (k.verhijden@ggzmomentum.nl). Dit kan tot maximaal een half uur voor de groep start. Je krijgt altijd een bevestiging of je kunt deelnemen of niet, hoor je niks, dan is er dus iets misgegaan.

ggz-momentum-logo

GGZ Momentum

Heb je een vraag over GGZ Momentum of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met de receptie van onze locaties of meld je direct aan.

Logo_bird_diap